Logo

Stuga med 5-7 sängplatser i Gotland

Välkommen till Tofta strand!

8 omdömen

5-7 sängplatser


35

6 000 - 7 500 kr per vecka


Om denna stuga

På bara 350 meters gångavstånd finner du en av Nordens bästa stränder och Gotlands absolut populäraste strand, Tofta strand (ca 2 km lång). Här kan du njuta av härlig sandstrand och en oslagbar atmosfär. Passar lika bra för ungdomar, äldre och barnfamiljer.

Men stranden är bara början av allt som Tofta strand har att erbjuda. Här finns en mängd restauranger att välja mellan, inklusive det populära Surflogiet som har blivit en favorit bland både lokalbefolkningen och besökare. Efter en dag i solen kan du koppla av vid poolen (mot avgift) eller njuta av den livliga after beach-stämningen. För den sportiga finns padel-banor och ett utomhusgym och i närheten finns träningsaktörer som har pass med bla olika typer av yoga, även på stranden.

För bekvämlighetens skull har du en livsmedelsbutik och ett bageri i närheten samt flera popup butiker och kiosker. Om du längtar efter staden kan du ta bussen till Visby, hållplats finns på gångavstånd. Med bil tar det endast 20 minuter att nå Visby, där du kan upptäcka den medeltida staden och dess charmiga atmosfär. Ca 50 min söderut finner du "Så mycket bättre" Burgsvik där det ges konserter under sommarveckorna.

För golfentusiaster finns en pärla i närheten - Visby GK Kronholmen, en av Sveriges vackraste golfbanor. Här kan du utmana dig själv på gröna fairways och njuta av fantastisk natur samtidigt. Och för familjer som reser med barn är Kneippbyns sommarland ett måste, och det ligger bara 15 km bort. Loppisar finns det gott på den här delen av ön och från Klintehamn 15 km söderut avgår båt till den unika naturupplevelsen Stora Karlsö.

När det gäller boende är stugan perfekt för semester och att utgå från för aktiviteter. Den har bottenvåning och loft, och kan rymma upp till fem personer. Du hittar en dubbelsäng (150 cm), en säng i vardagsrummet/köket och två sängar på loftet. Dessutom finns möjlighet att hyra två extra sängplatser i närheten av stugan, i en mysig friggebod. Har ni vänner som vill ställa upp husbil/husvagn på tomten under er hyresperiod kan vi komma överens, mot viss avgift.

Stugan har ett nyligen renoverad badrum med dusch. I köket finns det du behöver, mindre spis med ugn, kyl och frysfack, så att du kan laga egna måltider om du vill. Och för mysiga grillkvällar finns en kolgrill tillgänglig. Du behöver inte oroa dig för att bli avkopplad från omvärlden - wifi finns.

Stugan är vackert belägen i ett grönt skogsbryn, med en generös gräsmatta och naturtomt framför. Här kan du njuta av lugnet och naturen, samtidigt som du har tillgång till liv och rörelse och har allt du behöver inom nära räckhåll. Stugan delar tomt med ett annat hus och du har naturligt en egen del. Vi välkomnar familjer, ungdomar, kompisar, par- och solosemestrare - alla är välkomna! Här är vi vana vid liv och rörelse då Toft strand är mäkta populärt både bland sommargotlänningar och turister som väljer att fira sin semester här.

Bilen parkerar du precis vid stugan så du har enkel tillgång, det finns dock ingen elplint ännu.

Välkommen till Tofta strand och upplev en semester full av avkoppling, äventyr och härliga aktiviteter. Boka din vistelse nu och låt oss välkomna dig till detta fantastiska resmål och boende på Gotland!


Priser för att hyra denna stuga

Pris per vecka från 6000 till 7500 kr

År 2025, bytesdag söndag (senare ankomst ok, inget prisavdrag ges dock)

v 22 - v 24: 6 000 kr/v
v 25 - 27: 7 500 kr/v
v 28 - 32: 7 500 kr/v
v 33 - 35: 6 000 kr/v
v 36 - 39 5 500 kr/v

Övriga veckor pris på förfrågan. Kan även hyrs ut månadsvis, pris på förfrågan.
Tilläggshyra för friggebod där det finns två sängplatser, om så önskas.
2500/v

Stugan och dess omgivning

Finns i närheten

  • Golf

  • Vandringsleder

  • Badplats (utomhus)

Boendet

  • Grillmöjligheter

  • Hundar ej tillåtna

  • Mobiltelefontäckning

  • Rökning inomhus förbjuden

  • Öppen spis

  • Utomhusmöbler

  • Utomhusplats (terrass etc)

Köksutrustning

  • Matlagningsmöjligheter

  • Frys

  • Mikrovågsugn

  • Kylskåp

Finns i huset

  • Dusch

  • WC


Värd:
Ann-Kristin L.


oktober 2024

MånTisOnsTorFreLörSönv4030123456v4178910111213v4214151617181920v4321222324252627v4428293031123
Ledigt
Ej tillgängligt
Bokat
Preliminärt bokat
Kontakta uthyraren om tillgänglighet

Vill du hyra denna stuga?

Kontakta uthyraren nedan:

Alla bilder på denna stuga

Välkommen till Tofta strand! - Bild 1
Välkommen till Tofta strand! - Bild 2
Välkommen till Tofta strand! - Bild 3
Välkommen till Tofta strand! - Bild 4
Välkommen till Tofta strand! - Bild 5
Välkommen till Tofta strand! - Bild 6
Välkommen till Tofta strand! - Bild 7
Välkommen till Tofta strand! - Bild 8
Välkommen till Tofta strand! - Bild 9
Välkommen till Tofta strand! - Bild 10
Välkommen till Tofta strand! - Bild 11

Stugbasen en del av Stugknuten uthyrning AB, KIVRA: 556681-5238, 106 31 Stockholm, info@stugbasen.com